4h gård stockholm ponnyridning


4h gård stockholm ponnyridning

man inte välja vilken häst man vill rida på, man får den häst som kommer in på tur, personalen avgör om något barn är för stort och därför måste rida på den stora ponnyn. Akalla 4H, gård ligger vackert beläget i Akalla by med anor från 1800-talet. I spånga by finns förutom 4H gården och djuren även en tillgänglighetsanpassad parklek, plaskdamm på sommaren även möjlighet att låna minigolfklubbor och besöka gårdens cafe som är öppet på vardagar. Alla lördagar kl (kom.00 om ni vill vara säkra på att hinna rida då kön ibland är lång). Den 1/12 kommer vi inte att ha ponnyvarv på gården. På lördagar och vissa söndagar hyrs huset ut för barnkalas.

Statyer stockholm
Stockholm new york billiga flyg-och hotellpaket
Spadag i stockholm

Djuren finns att se ute i sina hagar alla dagar om året. Välkommen på drop -in ponnyridning på söndagar på Akalla 4H, gård. Där kan du bland annat köpa hembakade bullar, kaffe, kakor, te, och varm choklad. Cafét är öppet på vardagar mellan.00-16.00. Vi är en verksamhet för barn och ungdomar där syftet är att barnen ska lära sig att ta hand om djuren på ett lärorikt och roligt sätt. Öppettider: Måndag, onsdag, fredag.10-16, tisdag.10.00-15.30. Du hittar mer under fliken "Aktiviteter". På vardagar erbjuder vi halvtimmesridningar, ridning för personer med funktionsnedsättning, häst och vagn, guidningar, kretslopps besök och djurskötargrupper för barn från 7 år och uppåt. Söndag.11.00-15.00, mail: Tel: (Nås säkrast via mail augustendals 4H - gård ligger i Solna, nära Ulvsundasjön och Huvudsta slott. Vi har läger på alla skollov samt hela sommaren.

På helger erbjuder vi barnkalas med ponnyridning och mini 4h för barn mellan 4-6. Pris 20 kr för en runda. Djuren finns att se ute i sina hagar mellan 8-16. På vardagar har vi Djurskötarkurser kl. Det uppskattade stallet med lantbruksskola, djur och ponnyridning!-, ledarledd ponnyridning : Lördag och söndag 12:00 - 14:00. Vi säljer även närproducerade sylter från, syltkrukan. Det går även bra att boka in en halvtimmesridning med ledare under veckodagarna.

Vägtullar stockholm karta, Stockholm solna hotell,


Sitemap