Thaiboxning tävling i lund


thaiboxning tävling i lund

torsdag. Muaythai thaiboxning, muaythai eller Thaiboxning som det populärt kallas är en mycket fysiskt krävande sport som ställer stora krav på teknik och uthållighet. Fighter Muay Thai är till för alla. Medlemsavgift 2018, börja träna nu och betala för nästa termin, Termin 1 /2019. Vi sysslar med gruppträning där man kan träna för att det är kul, för motionens skull eller för att satsa hårdare mot att tävla i thaiboxning. Måndag, fortsättningspass kl 19:00-20:30, tisdag. Sommaren 2006 byggdes en ny hall på Fighter Centre och Fighter Muay Thai fick en egen lokal. Bland annat har Jörgen Kruth, Thomas Rasmussen och Richard Nordstrand hållit mycket uppskattade seminarier. I lördags så gick en utav Skandinaviens största och mest prestigefyllda Muaythaitävling av stapeln.thaiboxning tävling i lund

Festival fights december. HMT champions december. EMF tävling i skapande för barn. Muaythai eller, thaiboxning som det populärt kallas är en mycket fysiskt krävande sport som ställer stora krav på teknik och uthållighet.

Najib mötte Lejonkulans Nasi. Föreningen arrangerar FMT Open, en öppen nybörjartävling, två gånger per. Elna Nilsson kämpade med att inte fullt ut kunna få använda sin clinch i slutändan till sig en välförtjänt vinst. Sedan dess har verksamheten utvecklats och. Två ruggigt snygga vinster, båda på TKO!, och WCB Trophy-mästartitel tillhör FMTs Otman Bourjad! FMTs Malin Andersson vann överlägset i Halmstad på HMT Battle i lördags 29/9. Vi fick även se två nya Svenska iska Världsmästare, Kittisak Noiwibon vann sin match på ett sett som får det att se alldeles för enkelt ut, med full kontroll besegrar han sin motståndare. . Alla FMTtjejer från fortsättare och upp: välkomna för härligt massa sparring! Sporten härstammar från Thailand med dess traditioner och kultur. Nere i Sveriges sydligare breddgrader närmre bestämt Lund så arrangerade, Toni Guinovic och hans eminenta team ifrån Realfighter en gala som höll världsklass ifrån början till slut. FMT drog söderut i lördags och gjorde mycket bra ifrån sig på Real Fighter Arena.

Hitta närmaste Thaiboxningsklubb - Svenska Muaythai-förbundet
Landskrona Thaiboxning - Muay Thai


Sitemap