Delora Göteborg


delora Göteborg

hemlighet Restaurant Atelier. Ordet mötesplats kan kännas både slitet och aningens klichéartat men är sällan så träffande och rätt som när det gäller Lipp. XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX, nästa. Raaz Entertainment, Like US and Laugh, Celebo, Afghanistan Cricket Board, Ghazal Sadat, Afghanistan My Origin, Muhammad Ali, Mohammad Farhad Azimi, Pajhwok Afghan News, Leena Alam, Khoshal Khan Khattak, Ny vy Mäklare, Afghan Bride, TRT World, Migrationology, Rayess mar dar, Liseberg, Zlatan Ibrahimovic, Zhman Tv, accra. Vägg i vägg med Bellora ligger vår storasyster och Göteborgs mesta kroginstitution klassiska Brasserie Lipp som dessutom firar 30 år 2016! För menyn står inte bara en utan två av Göteborgs mest namnkunniga och erfarna kökslegender Richard Waje och Ola Andersson som med nästan hundra års gemensam erfarenhet bakom grytorna ser till att menyn är vällagad, internationell och klassisk i sin brasseriekostym med mycket att välja. Atelier och Atelierbaren har också ett av Göteborgs mest eklektiska utbud av härliga viner, lokala öl, hantverksläsk och finsprit. Drinkar och mat i en upplyftande miljö. Atelier serverar lunch och middag och det är ofta fullt, bokar gör du därför lättast på där du också kan se öppettider och menyn för dagen. Vi vågar även påstå att Lipp har Göteborgs bästa fisk! Enklast är såklart annars att droppa södra esplanaden lund postnummer in missa inte när du ändå är i Götet!delora Göteborg

Atelier och Atelierbaren har också ett av Göteborgs mest eklektiska utbud av härliga viner, lokala öl, hantverksläsk och finsprit.
Atelier serverar lunch och middag och det är ofta fullt, bokar gör du därför lättast på där du också kan se öppettider och menyn för dagen.
Företagsinformation för blomstergatan i Göteborg med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.

Avenyns pärla - Hotel & Ristorante Bellora
Restauranger - Hotel & Ristorante Bellora

Här är det power-lunch med affärskollegor, middag med svärmor, champagne med tjejgänget och Göteborgs bästa after work om vartannat, alla dagar i veckan. Om du inte är på bra humör när du kommer dit så kommer du med all säkerhet lämna med ett leende på läpparna. tranquillo, sydamerikanskt, färgstarkt och glatt. För frågor eller funderingar når ni våra kollegor via brasserie Lipp östermalm stockholm karta Tidlös klassiker! Börja med lite smårätter och drinkar om du inte gillar att dansa, spontandans är snarare regel än undantag. Öppet från lunch till sent alla dagar boka i receptionen, på m eller via. När hissdörrarna öppnas är det som att kliva in i en luxuös penthouse där kockarna i det öppna köket bjuder på skådespel morgon middag och kväll. Lipp är fortsatt den självklara adressen för alla kosmopoliter både lokala och hitresta, här både ses och syns man! Här äter du modern mat där recepten är internationella men råvarorna är svenska och gärna så lokala som möjligt.


Sitemap