Psykologprogrammet umeå universitet kurser


psykologprogrammet umeå universitet kurser

den termin du bedöms behörig till. Programmet ger även behörighet för forskarutbildning. Vanliga frågor, vilka har krävts tidigare för att komma in på programmet? Du behöver alltså inte läsa samma kurser flera gånger. Efter det ansöker du om legitimation som psykolog hos Socialstyrelsen, och kan sedan arbeta självständigt under titeln legitimerad psykolog. Behovet av legitimerade psykologer med inriktning mot idrott är stort för närvarande. Hos oss läser du både PDT och KBT som klinisk behandlingsform. Observera att det endast går att söka fram kursplaner som är fastställda i enlighet med högskoleförordningen gällande från och med Ifall den sökta kursplanen inte skulle finnas tillgänglig via denna tjänst bör du kontakta kursansvarig institution.psykologprogrammet umeå universitet kurser

Du kommer praktiskt få öva bland annat samtalstekniker, observationer, psykoterapi och utredningsmetodik på individ- och organisationsnivå. Det finns sex programöversikter att välja. Klicka på den du vill. Antagna från och med ht-2017.

Läs intervjun med Sofie Allbrink "Jag ville läsa till psykolog och när jag hittade idrottsinriktningen. Andelen privatpraktiserande psykologer ökar och efter viss vidareutbildning kan man också jobba som psykoterapeut, som anställd eller egen företagare. Fäll ihop Jag är på reservplats efter andra urvalet, kan jag ändå komma in?

Psykologprogrammet med inriktning mot idrott, för att se kursplanen för respektive kurs, ange kurskoden i databasen för kursplaner. Oavsett vilken inriktning du väljer leder de, efter avslutat program, till yrkesexamen som psykolog. Fäll ihop Jag har inte tillräckliga betyg/resultat från högskoleprov. Ämnet juridik ingår i olika utbildningsprogram bland annat civilekonomprogrammet, politices magisterprogrammet och miljö- och hälsoskyddsprogrammet. Arbetsmarknad, en psykolog med inriktning mot idrott it gymnasiet uppsala antagningspoäng har kunskaper för att arbeta brett inom idrottsområdet, till exempel elitidrott, men även med förebyggande arbete, friskvård och hälsa.

Kurser inom program - Institutionen för
Psykologprogrammen - Umeå universitet
Umeå universitets kursplanesök - Sökfunktioner - Umeå universitet
Kurser - Institutionen för Informatik - Umeå universitet

Bräntberget umeå, Pressreader göteborgs universitet,


Sitemap