Att bo i båstad


att bo i båstad

havet? Laga er egna mat i vårt gästkök och få pengar över till annat. Bo vid havet, i skogen eller på landet För att ni ska hinna utforska både Båstad och de vackra omgivningarna på Bjärehalvön rekommenderar vi er att stanna minst en natt. Frukostbuffén kostar då 120 kr/person. Rummen har delad dusch och toalett (delas med enbart 1 rum och badrummet är precis utanför rummet.) Vår populära frukostbuffé ingår givetvis. Det har spelats tennis av internationell klass här sedan slutet av 1940-talet och mängder av storstjärnor har lockats till tävlingen och orten. Några hundra meter från kyrkan breder ett fint skogsområde ut sig på Hallandsåsens sluttning som är väl värt en promenad. Frukostbuffé med nybakat bröd och våfflor.

Att g ra i B stad tennis, bad och vacker naturatt bo i båstad

B stad Bj rehalv n The official Travel and Hotell Restaurang Hovs Hallar i B stad Familjehotell i Sk ne Hotel Riviera Strand

Stockholm lastbil attack bilder
Malmö roligt att göra

Pensionat Neptun, som bor du här på spanska ligger placerat i hjärtat av Malen i Båstad, har varit verksamt som pensionat sedan 1900-talets första årtionde och man kan känna husets historia i väggarna. . Här kan ni bo alldeles vid havet, mitt i samhället, bland åkrarna på landet eller vid Hallandsåsens kant. Sedan avlöser stränderna varandra, Malen, Hemmeslöv och, skummeslöv erbjuder alla fina bad vid härliga sandstränder. Kammarmusikfestivalen har fyllt flera kyrkor och andra lokaler med högklassig musik sedan början på åttiotalet. Hos oss upplever ni den speciella atmosfär som karaktäriserar och kännetecknar miljön i området. Pensionat Neptun har ej bäddade sängar på vandrarhemsrummen. Precis nedanför tennisbanorna ligger en fin sandstrand, Skansenbadet, och ett Kallbadhus. Pensionat Neptun erbjuder ett hemtrevligt och ombonat boende i centrala Båstad med 300 m till Sveriges längsta sandstrand. 85 kr per person om ni bäddar sängarna själv. Två andra evenemang som har satt Båstad på kartan, om än i mindre skala, är Båstad Kammarmusikfestival i juni och Lilla filmfestivalen i augusti.


Sitemap