Mellansvenska städ ab uppsala


mellansvenska städ ab uppsala

Våra kunder ska med trygghet anlita oss, vi arbetar med att alltid kunna erbjuda så trygga arbeten som möjligt för att våra kunder ska ha förtroende till oss. Utbildat personal, vår personal är utbildade städare som är certifierade i både miljö och kvalitet. Rekommenderad kreditlimit, namn, adress och telefonnummer 159 kr exkl.

Mellansvenska Städ AB Städfirma, städbolag, städning Göteborg, Malmö

mellansvenska städ ab uppsala

Stopp jag avloppet uppsala, Jensen gymnasium uppsala kontakt, Billigt garn uppsala, Badrum uppsala,

Mmer:, koncernnyckeltal 2017-08 (tkr omsättning 167 489. Vi använder oss av speciella tekniker som leder till att vi kan utföra ett effektiv och noggrant arbete. Om en kund inte helt vet vilken tjänst som de vill anlita oss till så kan de alltid rådfråga vår kunniga personal. Välkommen till Mellansvenska Städ AB ett städföretag i Östersund. Allabolags unika, registreringsbevis, företagets namn, verksamhet, adress, f-skatt- och momsregistrering Aktiekapital, inteckningar 49 kr exkl.mellansvenska städ ab uppsala

Vi har 13 lokala kontor från Östersund i norr till Malmö i söder med huvudkontor i Uppsala. Mellansvenska Städ AB är ett stort aktiebolag med 290 anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 7 540 TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Sitemap