Boka frisör uppsala


boka frisör uppsala

Mimmis Salong är en nytänkande frisör skönhetssalong i hjärtat av Uppsala. Här erbjuder vi dig den fullständiga skönheten som du är värd och de mest eftertraktade behandlingarna inom frisör och skönhetsbranschen. . Här får du inte enbart en behandling av absoluta toppklass utan även en stunds välbehövlig avkoppling. De har en fantastisk passion för hår och stil och ger mig alltid en avkopplande, skön stund i deras härliga salongsmiljö. Instagram, följ oss, följ oss. Du kan läsa mer och anpassa dina inställningar för hur vi använder cookies på vår cookie-sida. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglarna. Vi vill vara en förebild för övriga branschen hyra stuga göteborg med hund när det kommer till yrkesskicklighet och kvalité.

Hår vår passion sedan 1890. Bosses Hår och Styling är en frisör i Uppsala som i över 100 år gjort Uppsalaborna snygga för alla typer av sammanhang. Frans din frisör i Uppsala. Välkommen till frans hår och stil!

Meza uppsala facebook, Lernia skolan uppsala, Juridisk översiktskurs uppsala antagningspoäng,

Maria Aastrup, frisör, agneta Nother-Tägtström, frisör. Om oss, eva Westerling, frisör. Som en ledande frisör i Uppsala försöker vi hela tiden göra det så behagligt för våra kunder som möjligt. Kort hår 1150:-, kort hår ink klipp 1650:-, längre hår från 1250:-, längre hår ink klipp från 1750:- Permanent Kort hår 1500:- Längre hår från 1700:- Ögon Ögonfrans färg 200:- reebok X ansikte stockholm röd Ögonbryn 200:- Ögonbryns plock 150:- Slingor Slingor i hätta 1150:- Slingor i hätta ink klipp. Se alla behandlingar, frans din frisör i Uppsala, välkommen till frans hår och stil! De har ett proffsigt sätt att hjälpa till att styla och göra makeup på modeller vid visningar där vi delar samma strävan efter att plocka in trender och influenser till Uppsala. .

ArtUppsala, boka frisör på art, uppsalaboka frisör uppsala


Sitemap