Brasiliansk vaxning för män göteborg


brasiliansk vaxning för män göteborg

blotta minnet. När allt hår kommit ut rekomenderar vi dock att du innan besöket klipper ner det det till c:a 5 mm tänk att du bara skall kunna ta ett nyp inte en lång toffs. Nihittar även special anpassade för och efterbehandlingsprodukter. Vi använder oss av engångshandskar och engångsspatlar. Har du lätt att få inåtvänt hårstrå rekommenderar vi att du köper hem en aha kräm. Håll dina apparater, värmare och verktyg fräscha. (hoppa fram i programmet till ca:10,14 brasiliansk Vaxning, brasiliansk vaxning Innebär att man med hjälp av vax tar bort allt eller större delar av sitt könshår. . Du skall ha ren hud utan kräm på det område som skall vaxas vid vax tillfället annars får vaxet sämre fästnings förmåga.

Vaxning, göteborg, bikinivaxning, brasiliansk vaxningbrasiliansk vaxning för män göteborg

Får man ta med en kompis? (behandlingstiden beror på hårväxt och vaxningens regelbundenhet.) Är det många som vaxar sig? Inget är rätt eller fel.

Tillsammans når vi bästa möjliga perfektion. Använd gärna bomullstrosor och löst sittande byxor när du skall vaxa dig så att huden kan andas och får vila efter vaxningen. Det började i Brasilien, därav namnet. Ett mycket uppskattat och populärt oljelösligt, mjukt och behagligt vax. Och det är endast rycket som känns och det tar en sekund. .

Vaxning i göteborg, brasiliansk, vaxning - ledande frisÖRbrasiliansk vaxning för män göteborg


Sitemap